Bloemen Sliedrecht

Bloemen en kruiden worden al lang geassocieerd met religieuze symboliek, en in dit verslag zal de nadruk liggen op het religieuze aspect, terwijl ook het wetenschappelijke aspect zal worden onderzocht van waarom en hoe bloemen deel uitmaken van het wereldwonderenarchief.

bloemen staan symbool voor liefde, viriliteit, voortplanting, waardebonnen en schoonheid

bloemen zijn de reden dat wij onze kinderen bloemen geven voor hun verjaardagen, jubilea, Kerstmis en Valentijnsdag. We zouden graag denken dat we een geheime betekenis hebben voor deze bloemen, maar dat is niet het geval. Bloemen hebben een aantal betekenissen, waaronder:

a) afrodisiaca – de liefdesrelatie van een bloem met een andere bloem staat bekend als rozen. Laelias bijvoorbeeld (de Romeinen gaven ze vroeger als teken van promiscue liefde) hebben een grote roze en paarse rand waarin de lieflijk uitziende witte rozen staan. Dit duidt op een liefdevolle en symmonische passie.

b) kleuren – wit en roze schakeringen. Van de witte roos wordt gezegd dat hij staat voor zuiverheid en raffinement en dat hij ook een uiting van respect is. De donkerdere rozen – geel, rood en oranje – staan voor elegantie en rijkdom.

c) honden – alleen al de aanblik van een roos geeft aan dat ze klaar is om zich voort te planten. Dit is een bekend feit, en een beroemd citaat uit het trickle mill rozarisme zegt dat als een roos zou uitvliegen, je negen van de tien keer een zwarte roos zou krijgen. Dit wordt gebruikt om de eenheid van de rozensoorten aan te tonen.

d)ernatieven – zij zijn verdord, gedroogd of beschadigd; zij zijn het laatste redmiddel van een stervende orilerende plant.

Dit zijn slechts enkele van de betekenissen die bloemen hebben. Ze hebben een breed scala aan praktische en symbolische waarde. Door bloemen te gebruiken, toont u uw trots en interesse in uw woning, evenals uw betrokkenheid bij het verfraaien en verzorgen van uw huis. Door bloemen te sturen geeft u uiting aan uw gevoel van liefde en bezorgdheid voor een dierbare, of zelfs aan uw verdriet om een verloren zaak. Bloemen zijn er in verschillende vormen. U kunt altijd verse rozen kopen, of u kunt een boeket gebruiken dat u als cadeau heeft gekregen voor iemand om wie u geeft. Dertig bloesems is een bekende standaard voor een enkelbloemig arrangement.

Het schikken van bloemen in een vaas is voor iedereen een opwindende en bevredigende dag. Het is niet alleen voor de voorbijganger, maar ook voor u, om te genieten van een enkele tere bloesem, om te nippen van een glas ice tea, of om te nippen aan uw favoriete wijn als uw dag begint te vorderen.

Elk jaar investeren meer en meer mensen in hun eigen decoratieve woonaccenten. Het is een heerlijk gevoel te weten dat het huis van anderen gevuld is met levende, ademende, ademende schoonheid.

herkenbare bloemen en vlinders zijn overal waar je kijkt. De vrolijke vogel en eekhoorn zijn aanwezig in elk park, kilometer bos, en voorstedelijke percelen. Er zijn tuinen van elke stijl en elke kleur waar je ook kijkt.

Huizen zijn gebouwd van hout, steen, baksteen en asfalt. De bloemen die je ziet zijn gemengd met struiken, palmen en rozen. Er zijn heggen, die als aantrekkelijke ornamenten worden beschouwd. U kunt op blote voeten door veel van deze tuinen wandelen.

Het is verbazingwekkend hoe de natuur zo’n mooi en aantrekkelijk landschap creëert waarvan je helemaal alleen kunt genieten. Wat zo frustrerend is, is dat de meeste mensen denken dat zij deze prachtige plek hebben gecreëerd. Het probleem is dat ze niet begrijpen hoe mooi landschapsarchitectuur kan zijn.

Ik kijk bijvoorbeeld graag naar mijn tuin en vraag me af hoe iemand dit heeft kunnen ontwerpen.

Ik bleef maar denken aan hoe fijn het zou zijn geweest om een bankje midden in de tuin te hebben, zodat ik kon zitten en genieten van de schoonheid. Toen begon ik rond te kijken en ik vond een prachtige bank.

Mijn kinderen denken dat als we op vakantie gaan, we altijd met de bank naar de vijver kunnen gaan om te relaxen. Ze begrijpen niet dat we dat niet kunnen doen omdat we geen vijver in onze tuin hebben.

Degenen onder u die mijn huis en tuin hebben gezien, weten hoezeer ik ervan houd om mijn tuin te zien groeien. Ik blijf mijn tuin zien groeien en denken hoeveel mooier het zal zijn om hier te wonen.

Ik weet dat toen we hier kwamen wonen, mijn stiefvader een metalen schommel had in een hoek van de tuin. Het was precies de juiste plek om te zitten en te kijken naar de vlinders die uit hun dak gingen.

Een van mijn favoriete herinneringen met mijn stiefvaders is toen we klein waren. Hij zette een pet op en een wit overhemd, stapte in de schommelsokken en ze schommelden rond. Ik zat dan op de schommel en ademde langzaam. Als ze het kussen raakten, glimlachte hij en zei: “Bijna klaar.”

Natuurlijk zitten niet alle kinderen graag op schommels, maar ik had er graag een.