Bedrijfdiensten

Coaching voor uw dromen

Budgetcoach Zeeland

Budget Coaching gaat over het ondersteunen en laten groeien van elk individu… om hen de kans te geven hun allerbeste te zijn, om hen te helpen hun persoonlijke grootsheid te vinden; om kracht, moed en bewustzijn te brengen in hun leven en/of hun werk.

wiet ADD coaching is een behandeling die ontworpen is om een blijvend positief effect te hebben op de prestaties van mensen. In elke sessie, houdt het leren in:

1. Een proces van vragen stellen dat vraagt om reflectie.

2. De cliënt betrekken bij het proces van het bepalen van zijn doelen en het stellen van nieuwe doelen; deze doelen gebruiken als een kader voor zijn interacties met zijn coach.

3. Een methode voor het stellen en beantwoorden van vragen, het onderzoeken van vragen en het overwegen van vragen om communicatiekwesties te verduidelijken.

4. 4. “Waardering en respect voor de cliënt”. De coach en de cliënt gaan een partnerschap aan. De coach gebruikt vragen stellen en ondersteunend luisteren om vertrouwelijkheid te garanderen.

Beste lezers, we hebben allemaal te maken met problemen en uitdagingen, dingen die hersteld, veranderd, verbeterd of verwezenlijkt willen worden, maar die we soms negeren, vergeten of niet aanpakken. Een coach is iemand met wie we kunnen praten over wat we willen veranderen en hoe we willen dat de cliënt veranderingen doorvoert en verbeteringen aanbrengt.

Soms gaat onze uitdaging over dingen doen die we eigenlijk niet willen doen. Wanneer we geen actie ondernemen, beginnen we onze focus te verliezen. Wanneer we wel actie ondernemen, bevinden we ons ergens waar we niet willen zijn. Als coach werken we altijd samen met de cliënt om hem of haar de volledige controle te laten nemen en zelf het stuur in handen te nemen van zijn of haar leven.

Voor sommigen van ons zijn de uitdaging en de obstakels meer juridische of elke dag van de week kwesties, terwijl anderen over het leven van iemand anders gaan en niet over dat van ons. Op deze manier zal coaching je helpen empowerment te vinden, zodat je manieren vindt om de kracht van je authentieke sterke punten te vinden. Wat is de haast om alle problemen in het leven te managen? Het hoeft niet allemaal vandaag te gebeuren, het hoeft niet deze minuut te gebeuren, maar het moet wel gebeuren. Coaching helpt je te focussen op wat belangrijk is, waar je verantwoordelijkheid voor wilt nemen en wat het leven makkelijker voor je gaat maken. Laat je je door anderen van je dromen afhouden? Dat doen we allemaal. Te veel van de gesprekken die je voert gaan over het opgeven van je macht, je macht om de veranderingen te maken die je in je leven wilt. Ben je er klaar voor om een standvastige voorstander te worden van je dromen en de veranderingen die je wilt?

Wordt het niet eens tijd om echt na te denken over wat belangrijk is in je leven? Wordt het niet eens tijd om het dagelijkse meer te scheiden van wat echt belangrijk is? Hier zijn drie stappen om je te helpen realiseren wat belangrijk voor je is en waarom je het hebt afgewezen.

1. Wat is op dit moment belangrijk voor je?

2. Welke nieuwe dingen wil je in het komende jaar en/of de komende jaren in je leven hebben?

3. Als je alles kon doen, wat zou je dan willen doen, zijn of hebben?

Wie geeft erom wat anderen zullen zeggen? Het is tijd om je eigen “Het is jouw beurt nu” moment te maken. Het is tijd om je eigen toekomst nu te creëren! Het is tijd om te “Horen, Betalen en Voelen” wat je wilt in je leven. Het is tijd om als overwinnaar uit de strijd te komen!

Lees meer

Budgetcoach 
Schuldhulpverlening