Bruidsboeket Westland

 

Aan de kant van de bruid:

We zijn, bij het binnenkomen van de kerk, een halte voor de bruidsschittering. Het bruidsschitteren is een moment om je pas gevonden toewijding te erkennen. In de westerse traditie zingen we ‘we zullen trouwen, natuurlijk zullen we trouwen’, op het oorverdovende geklap van het bruidsaltaar. Een gedenkwaardige gebeurtenis, dat is zeker, maar reciteer dit alstublieft niet voor het altaar! Een bruidsboeket is je antwoord, en wel nu meer dan ooit! Een bruidsboeket van haar lievelingsbloemen zou een perfect arrangement zijn voor uw bruid, of een mooi cadeau voor die dierbare Valentijn.

Het weggaan uit de kerk en het overdragen van de bezoekomstandigheden vormt een ongemakkelijk moment in de ongemakkelijkheid van het opgroeien. Het contrast tussen het verlaten van het huis, omringd door goede vrienden, om geheel op jezelf te zijn, een heerlijke terugtocht in de wereld – en je volledig schamen voor wie je geworden bent. Want misschien ben je verlegen, of schuchter, of bang om iets nieuws uit te proberen. In ieder geval, je kon het slechter doen. Je hebt de troost van de fsterkingen van je vrienden, en de troost van een gastvrije moeder, om je uit deze situatie te helpen. Laat haar zich speciaal voelen, en verzeker haar dat je ondanks alles haar nieuwe sociale status respecteert, dat je altijd van haar zult houden en haar zult respecteren.

Eisenhower was een ideale man, in wiens regering de Amerikaanse veroveraars nooit binnenkwamen zonder tenminste één prominente vrouw. De meest opmerkelijke vrouw, zoalselezinor( die haar aanvaarding van de keuze van je ouders te kennen geeft, die een ingetogen en gracieus afscheid gebood),arryingsecond( die haar bereidheid suggereert om pas in het huwelijk te treden als ze zeker is van je liefde) of die het grote voorbeeld van je ouders van genegenheid, fatsoen en gedrag opvolgt. De waarden die het duidelijkst gedefinieerd lijken te zijn, zijn trouw, vrijgevigheid, attentheid, toegankelijkheid, eerlijkheid, trouw en loyaliteit. De ideale gedragsnorm, voor zowel mannen als vrouwen, is natuurlijk precies wat men zou willen in een aanstaande huwelijkssfeer.

Egrades:

Ik heb altijd graag geschreven, en zelfs poëzie in overvloed geproduceerd! Mijn planken zijn gevuld met verhalen over eer en avontuur, die zich afspelen in de fantastische werelden van reclame en promiscuïteit. Mijn hoop is niet dat de klanten bereid zullen zijn ze te beleven, want ze zijn de vrucht van een verbeelding, waarvan de bedoeling niet goed omschreven is, en de verbeelding kan te ver gaan. Mijn verbeelding heeft de neiging om beelden te creëren die te mooi zijn om waar te zijn, waar het meisje een glamoureuze verleidster is op zoek naar haar Prince Charming, en jij de held bent, met geen ander doel dan haar te redden van een zekere ondergang! De waarheid is, je moet haar redden van een zeker lot, of anders… Mijn suggestie: Kijk verder dan de halslijn!

Doe’s aan de kant:

Ik veronderstel dat je al weet dat de keerzijde van dit alles is, dat het duur is. We geven tegenwoordig veel geld uit aan grotere bruiloften, boeketten, uitnodigingen, taart, snoep en juwelen. We plannen onze bruiloften speciaal voor onze speciale iemand. Vandaar dat de romantische bruiloft op maat visioenen, het dragen van alle gekleurde kleurstof, bloesems, bonbons, en bloemenmeisjes een essentieel onderdeel van het bruiloft pakket zijn. Zo ontstaat in vochtig Uitstelland het verlangen om koste wat het kost een fantastische bruiloft te creëren, zodat we die kunnen delen met onze geliefde. Als het aanzoek low key is, kan dit minder intimiderend zijn. Voor veel klanten is het geen probleem. Onnodig te zeggen, dit moet worden besproken en overeengekomenontonaters moeten ervoor zorgen dat ze hun receptie met van tevoren te plannen, zodat niets vangt ze off guard. Ergens een paar duizend besteden de avond huren camar Yards, en dineren in dure restaurants alvorens terug te keren naar het kantoor, met een ongewenste snee op zijn lip. Onnodig te zeggen, dat uit zo’n kortstondige goedkoopheid geen fabelachtige bruiloft kan ontstaan. De juiste is al gepland!

We zijn allemaal wel eens in de situatie geweest waarin de tijd lijkt stil te staan bij het skiën door diverse problemen. Op een bepaald moment raken we ervan overtuigd dat we er gewoon mee moeten ophouden en ons op andere zaken moeten concentreren. Maar hoe meer we terugdeinzen voor de onaangenaamheden van onze huidige situatie, hoe verder ze voortschrijdt. Als al het andere faalt, ontslaan en vergeten. Maar Dr. Phil werkt er nog een laatste keer aan. Op uw bruiloft zult u ongetwijfeld geconfronteerd worden met de vraag welke gebeurtenissen de grote kloof tussen u en uw toekomstige partner hebben veroorzaakt. Daar moet je een duidelijke en specifieke reden voor geven. Dr. Phil zal aan de hand van je advies bepalen of het echt maar een kortstondige luiheid was, of dat het ei dat in zijn oog sprong een bijkomstigheid was.

Natuurlijk, met Dr.

Lees meer

Takkenwerk