Bedrijfdiensten

Onroerend Goed Makelaar

Makelaar in Den Haag

 

Een makelaar kan alleen worden genoemd een onroerend goed makelaar als hij of zij heeft alle formaliteiten van het uitvoeren van een onroerend goed transactie. Om te worden genoemd een makelaar, de agent moet een licentie van de juiste staat raad hebben, in goede staat, het bijwonen van een minimum van 80 onroerend goed opleidingen en passeren een onroerend goed test beheerd door de gecertificeerde staat examencommissie. Aanvragers moeten een makelaarslicentie krijgen met een aanvullende opleiding van drie jaar en een nationale test afleggen die wordt beheerd door de National Society of Realtors. Een agent mag zich niet bezighouden met enig aspect van onroerend goed zonder een fiduciaire verantwoordelijkheid jegens de verkoper of koper.

Vaak aangeduid als ‘tussenpersoon’ kan een makelaar dienen als bemiddelaar en als makelaar in onroerend goed. Hij of zij is verantwoordelijk voor de verwerking van de transacties van zowel het kopen en verkopen van onroerend goed. Makelaars kopen onroerend goed voor klanten en verkopen dat onroerend goed vervolgens aan klanten. Als listing agent treedt hij of zij op voor de eigenaar van een eigendom om de hoogst mogelijke marktwaarde voor het eigendom te verkrijgen. In deze rol kunnen makelaars fungeren als adviseurs voor hun klanten, advies geven over marktprijzen en begeleiding bieden bij het opstellen van documenten.

Een Marketing Broker is verantwoordelijk voor het verkrijgen van aanbiedingen voor eigendommen. In deze rol, zal de makelaardij agenten inhuren evenals hun eigen reclame voeren.

Onroerend goed makelaar heeft het recht om de listing agent te vragen om een aantal van de hierboven genoemde taken uit te voeren:

Het volgende zijn bedrijfsspecifieke taken:

De makelaar is belangrijk bij het kopen en verkopen van onroerend goed om kopers te vinden.

De listing makelaar moet een goede marketing strategie, die zal helpen vinden van de juiste kopers voor de genoteerde eigenschappen hebben.

De listing makelaar moet zorgen voor een gemakkelijke en handige toegang tot de agent de verkoop van eigenschappen.

De listing makelaar moet helpen de agent in het doen van inspecties op eigenschappen.

De lijst makelaar moet vragen de twee partijen om te beslissen over een prijs voor het genoteerde onroerend goed. De lijst makelaar kan ook helpen de agent bij het schrijven van de prijs te geven aan de eigenaar van het pand tijdens de onderhandelingen.

Lees meer:

Den Haag makelaar

Makelaardij Den Haag