standard rose-tree​​​ foto

Boompioen Sla

Een zeer suikerbeladen pioenroos. De meeste mensen zijn niet bekend met de naam "pioenroos". Volgens Wikipedia, is de familie: "Paeoniaceae – Peonyaceae".

Het geslacht is monocotyledonisch, wat "veelbladig" betekent. De bomen groeien uit grondspreidende wortelstokken met afwisselende bloei op oud hout of ooievaars. De bladeren zijn gesteeld met drie tot zeven lobben. De pioenrozenfamilie telt ongeveer 1300 soorten.

Hoe weet je het verschil tussen een boom en een poesje?

Een boom is mooi, gemakkelijk te zien en op te merken. Zijn bladeren zijn glanzend, ideaal voor herfstdecoratie, en ook mooi groen. Probeer een boom te vinden met wat bloemen, zelfs een geurige. We zeggen vaak: kijk naar de mooie – de boom die je in je eigen tuin wilt laten groeien. Bomen hebben bloemen in overmaat van alle kleuren van de regenboog.

Poesjesplanten daarentegen hebben lelijke bloemen die perfect geschikt zijn om dood te bloeien. Het punt van een kutplant is dat de naam je vertelt waar je naar moet zoeken. U wilt rozenstruik met roze rozen; orchidee salpo; wasbloem; geurende geranium; orchidee anjer; orchidee tulp; aster van de nacht; de lazy susan; orchidee wit; en de automatose bloem (niet te missen!).

SearchERTampaOnder de boomEr is een verschil tussen een boom en een pussige plant. De eerste is beperkt tot een enkele stengel, terwijl de laatste zich met relatief gemak van de ene plaats naar de andere kan verspreiden. De takken van een moerasplant groeien naar boven.

Over het algemeen zijn de bladeren van een moesplant kleiner en smaller dan die van een boom. De bladeren zijn ook smaller en zien er aanvankelijk gekarteld uit.

De bloemen van een kutplant zijn trossen en de afzonderlijke bloemen groeien aan de uiteinden van de trossen. De openingen (bloemblaadjes) van de trossen zijn in een sterpatroon gerangschikt.

Poesjesplanten hebben een treurend of slepend karakter, wat betekent dat de boom in de winter geen invloed heeft op de omringende vegetatie. De bladerlagen laten warmte en vocht door in de lucht, waardoor hij ideaal is voor de winter.

Kussenplanten kunnen zich het hele jaar door voortplanten. Op warme dagen reiken de onderste takken van de boom tot de wortels beneden op de grond liggen en de bladeren boven aan de oppervlakte liggen. In de herfst mulcht de hele boom zich en kleurt rood onder het oppervlak.

Polly

Deze glorieuze vaste plant staat bekend als de kerstroos omdat hij bloeit bij de doop die traditioneel met het winterseizoen wordt geassocieerd. De naam komt van de Vrouwe van Pochemy (de voor Christus), die ook wel de Hond van Bacchus werd genoemd.  Processierups bestrijding

Deze roos is vernoemd naar William Pococock (1737), een ijverige koopman uit Philadelphia, die van mening was dat een roos bij elke andere naam nog steeds een mooie bloem is.

De elegante Pussy is een favoriete etalagebloem van velen. Ze wordt gebruikt als snijbloem en in arrangementen. William Flinders was de eerste die de hybride van de zonnewijzer en de Pussy vastlegde in de Royal Gardens in 1800.

Door de zonnewijzer te kruisen met de Pussy Plant, bewees William redundant dat het zaad en een mooie roos zal voortbrengen. Het slaagde met vlag en wimpel voor de test wat resulteerde in een elegante roos.

Nu is er naar mijn mening geen andere bloem die zo mooi en uniek kan zijn. Als u het anti-tuin gevoel wilt behouden, dan is het kweken van de Sundial Rose uw beste optie. Zeker, je kunt een kunstmatige zonnewijzer maken, maar die heeft niet hetzelfde anti-tuin gevoel als de zonnewijzer roos heeft.