Fotografie Van Man Lachen

 

Kantoorruimte.

Kantoorruimte is een vitale ruimte voor een bedrijf. Voor mij is dit waar veel stress en spanning vandaan kan komen. Ik zal uw beschikbare ruimte bekijken en analyseren en aanbevelingen voor u doen. Ik zal ook kijken naar de geleverde ruimte en fysiek investeren in ruimte die uw management methoden zal helpen verlichten. Dit zal de stress verminderen en u in staat stellen zich op de kosten te concentreren.

Wat is er voor u beschikbaar in uw kantoorruimte?

Op basis van wat u momenteel bezit. Dit is een belangrijk gebied omdat je toegang moet hebben tot alles wat je nodig hebt. Ik zal kijken naar de voorraad die u heeft en proberen de bevoorrading van uw kantoorruimte te stroomlijnen door het beste aanbod te krijgen dat haalbaar is. Bijvoorbeeld, als u 6 toegangsgangen in uw kantoorruimte heeft, kan ik vaak de ruimte aanbevelen. Maar als u slechts één ongebruikte doorgangsgang heeft, kan ik u aanraden een doorgangsgang aan te bieden die op een locatie ligt waar u voordeel kunt halen uit de ontoegankelijkheid. Ik zal hier samen met u aan werken. Dit zal de kosten laag houden terwijl het ook de toegang voor uw bedrijf vergemakkelijkt.

Wat is uw huidige gebruikte ruimte?

Ik zal ook uw startups en gevestigde team pakket bekijken en aanbevelingen doen over wat uw wassingen zouden moeten omvatten. Dit gebied kan zeer complex zijn voor een bedrijf. Maar alleen als u zich volledig bewust bent van uw mogelijkheden. Ik zal dit doen door middel van een gestructureerde sit down met u en u adviseren over de beste prioriteiten en kwaliteit van het aanbod. Bijvoorbeeld, wat zegt een schone audit? Dat is natuurlijk het eerste waar ik naar kijk. Wat kunt u zeggen in een clean audit? Heeft u voldoende mensen die komen en gaan in uw kantoorruimte? Hoe vaak heeft u een GST aangifte nodig gehad? Zoals u kunt zien gaan we alles doen wat u maar op een rijtje kunt hebben. Wij zullen dit op een professionele robotachtige manier doen en geen affaire hebben met de manier waarop u uw bedrijf runt. Zodra de audit is uitgevoerd en wij alle informatie hebben die wij nodig hebben, zullen wij u de bevindingen doen toekomen. Nogmaals, dit is een zeer rationalistisch proces, maar het is ontworpen om de stress en de lasten van het management rond uw boekhoudkundige behoeften te verminderen. In het accountantsverslag kan bijvoorbeeld staan dat er geen verandering is, dat u waarschijnlijk 100.000 aan belasting zult betalen en dat wij uw lening van 10.000 niet terugbetalen. U ziet het hele plaatje. Zo kunt u alle onzekerheid wegnemen die u hebt over uw belastingaanslag of over onnodige uitgaven die u misschien bent vergeten.

Wat als u geen toegang heeft tot Pages?

Dit is een krachtige scam regel die ik vaak zie in mijn chat room. Het zijn meestal slechte bedrijven die weten dat spammen of phishing of e-mailen een geweldige manier is om geld te onttrekken aan nietsvermoedende klanten. Als u een bedrijf had, weet ik zeker dat ze naar deze chat zouden luisteren, want ze zouden veel geloofwaardiger overkomen dan u bereid zou zijn te doen, geloof me. Doe geen zaken met deze bedrijven. Als u echt toegang moet hebben tot relevante informatie, kan ik u de producten en diensten van mijn bedrijf aanbieden, zonder extra kosten.