pakking

Het voordeel dat het verpakkingsbedrijf zou kunnen bieden is echter potentieel veel groter, zoals ook de mogelijkheid om het verpakkingsmateriaal tot op zekere hoogte aan de verpakkingseisen aan te passen. Voorbeeld: Een drank of een vooraf gemengde mix zou op de gebruikelijke wijze kunnen worden verpakt, waarbij gebruik zou worden gemaakt van het gebruikelijke type verpakking. Nadat het normale etiketterings- en verpakkingsproces is voltooid, zou elke container (het kan een fles, doos, blik of een andere container zijn) worden nagekeken om er zeker van te zijn dat het product de gewenste hoeveelheid bevat van de vereiste hoeveelheid van het laatste afzonderlijke ingrediënt dat met het eindproduct is gecoat. Nadat alles is gedaan, moet het dan worden geanalyseerd en getest om te zien of het werkelijk bevat wat wordt vereist of niet. Vanaf dit moment is het niet meer nodig dat consumenten medicijnen met het etiket intact bij zich hebben. Uw artikel wordt echter nog steeds geauthenticeerd om het te certificeren. Als iemand het niet eens is met de kwestie van uw productetiket, zou hij elk element van het product op eigen kosten moeten onderzoeken. Hetzelfde geldt voor capsules en Lyseernsupplementen, meer hierover in latere berichten. Misschien kunt u ze op de plank houden, zelfs nadat een etiketteringskwestie is opgelost, maar verwacht geen garantie dat het product net die unieke etiketteringskwestie zal hebben, zodat ze gewoon actie kunnen ondernemen.

Welke onderdelen van uw product kunnen nog lang na het op de markt brengen op de plank liggen, maar moeten worden gerectificeerd?

Bepaalde alcoholische dranken moeten zwaardere laboratoriumtests ondergaan om er zeker van te zijn dat ze aan de standaardvereisten voor detectie voldoen. Het is mogelijk dat u, althans tijdelijk, al uw producten of een deel ervan samen met andere artikelen wilt opslaan. Een volle fles bier kan bijvoorbeeld in twee verschillende flessen worden bewaard, aangezien het alcoholgehalte en de grenswaarden voor het alcoholgehalte per klasse verschillen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van de beperkingen van het alcoholgehalte, zodat er niets doorheen glipt. Alcoholen in ingeblikt bier kunnen voorbijgaan aan de soorten analyses die worden gedaan voor niveaus van schadelijk acetaldehyde of verhogend chloorcresol, bijvoorbeeld. Nogmaals, voor de alcoholische drankenindustrie is kwaliteitscontrole verplicht. De doeltreffendheid van elk type laboratoriumanalyse hangt echter meer af van het individu en van de plaats waar de tests worden uitgevoerd met betrekking tot wat er mee wordt gedaan. Zoals elk ander product vereist alcohol gewoon de hoogste kwaliteit water, voedingsstoffen en andere zaken, met betrekking tot zuivere lab-analyse, zou je kunnen worden blootgesteld aan elke verontreiniging. Terwijl sommige producten, zoals een drank, goed kunnen worden bewaard, moeten andere, zoals bier, worden bewaard in een gecontroleerde omgeving bij een juiste temperatuur. Aangezien de analyse van potten u slechts een ruw beeld geeft van wat druipvrij is, is het resultaat niet voldoende. Als u kijkt naar meeldauw en koekjes, zult u veel van deze artikelen zien in potten met weinig tot geen tekenen van houdbaarheid.

Wat kan er gedaan worden als je je product niet kunt houden of verkopen?

Inzicht hierin is een belangrijk onderdeel van uw opleiding en oplossingen. Weten wat u kunt verwachten is de eerste stap om uw bedrijf te beschermen, maar het is niettemin een leerproces.

Sommige van de meer populaire categorieën, zoals de alcoholindustrie, zijn meer gewend aan deze voorkennis. Bijvoorbeeld, een product uit de schappen halen om welke reden dan ook, zal normaal gesproken in overeenstemming zijn met het standaard protocol, de week van de week, enz. Afhankelijk van hoe ernstig uw bezorgdheid is, kan het echter de moeite waard zijn om de onbekenden actief te onderzoeken. Als u zeker weet dat u aan het einde van de maand, of ergens in de komende maanden, geen producten meer in de schappen zult hebben, weet u waarschijnlijk wat u kunt verwachten.

In het geval van het afdekken en herverpakken van hetzelfde product, is het gemakkelijk te voorspellen wat er zal gebeuren. Als het product verpakt is met speciale verpakkingsmaterialen zoals thermische afscherming of vlamvertragend, is het mogelijk dat het product na het ompakken niet lang houdbaar is. Een van de problemen is dat het consumeren van het product uit de laatste verpakking ertoe kan leiden dat distributeurs de grotere notitie-items, zoals de UV-uithardende olie of de steriele cellen, weggooien in een decontaminatie-opslagplaats. In de loop der jaren heeft meer dan 70% van de Mark Protect-producten met afwisselend UV-uithardende en gewone minerale olie geleid tot bioscoopstoringen als gevolg van vergissingen van de consument van verschillende schaal en het opnieuw kopen van een maand of 3 later. In tegenstelling tot het gebruik van volledige label ID’s, wanneer een voormalig spiegelbeeld in de geest van een of meer distributeurs als een variant op het oorspronkelijke product, ze weigeren te erkennen juiste etikettering claims.

Als u het product laat terugroepen of recycleren door een andere entiteit, is de kans groot dat die maskers nog in uw voorraad aanwezig zijn. Het is ook mogelijk dat de bestellingen reeds zijn geboekt, maar dat de koopwaar niet in goede staat is. Speciale verzoeken kunnen er ook toe leiden dat sommige artikelen verkeerd gelabeld worden als deze bestelling een “speciaal verzoek” is.

Lees meer:

Verpakkingsmachine  

Banderolleermachine  

Inpakmachine 

Gebruikte verpakkingsmachine 

Folieverpakkingsmachine 

Vacuüm verpakkingsmachine